Företaget

Falck Bilbärgning i Norrköping utför all bärgning. Bärgning av tunga fordon, personbilar och MC. Vi har en fullt utrustad kuddvagn med lyft och nedtagningskuddar för restvärdesräddning vid olycka med tyngre fordon. Vi kan även hjälpa till med transporter och tunga drag.

Björdes Bilbärgning i Norrköping AB har varit verksamt sedan 1985 med säte i Norrköping. Företaget har samma ägarstuktur sedan 1985. Vi arbetar åt samtliga försäkringsbolag och har avtal med de större försäkringsbolagen. Vi har också avtal med polismyndigheten i Östergötland och utför alla bärgningar under myndighetsbeslut i vår region. Kronofogdemyndigheten och trafikverket ingår också i avtalsportföljen.

Vår personal är utbildade i restvärdesräddning och har lång och bred erfarenhet av all slags bärgning.

Vi är anslutna till Falck Räddningskår med sina 100 talet bärgningsstationer från söder till norr, vi är rikstäckande när Du som bilist behöver väghjälp. Titta gärna in på Falck Räddningskårs webbsida och läs mer om Falck Väghjälp: www.falcksverige.se

Vårt mål är att Du ska känna Dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer “bilen går sönder”. Vi försöker ALLTID att vara på plats hos Dig och Ditt fordon inom en timme, visst kan det hända att vi måste prioritera och låta någon annan gå före om Din situation inte är akut.

Är Du på resande fot hjälper vi Dig med ersättningsbil, hotell eller det som passar Dig bäst.

Behöver du assistans?